Dětské brýle 2v1

Chcete pro své děti brýle, které budou milovat? Vyberte jim brýle v jejich oblíbené barvě. Představujeme Vám brýle Nano Vista v mnoha barevných variantách.

Dětské brýle Nano Vista NAO2v1 jsou velmi odolné dětské brýle, se kterými vaše děti mohou bez obav sportovat či si hrát. Jsou vyrobeny z kvalitního a velmi pružného materiálu SILIFLEX a v místě kloubu jsou extrémně pružné. Pro větší bezpečnost a pohodlí neobsahují žádné kovové součástky, jsou to čistě plastové brýle.

Součástí brýlí je jsou dvě pásky, kratší a delší. Kratší, a zároveň tenčí, páska je určena pro přichycení na koncovky stranic, díky čemuž brýle lépe drží. Delší a širší páska se připevňuje přímo na očnici, což vaše děti docení zejména při sportu.

Záruka i při poškození vlastní vinou

Obáváte se do dětských brýlí investovat, protože si nejste jisti, zda brýle vydrží všechny dětské hry a zábavu? U dětských brýlí od nás se bát nemusíte. Na všechny dětské brýle totiž dáváme naši jedinečnou záruku i při poškození vlastní vinou. Záruka je časově neomezená a při jejím uplatnění vám brýle buď opravíme, nebo vyměníme za nové.

Další oblíbené články

Měníme svět optiky