Trendy na podzim nejen v oční optice

Letní teplé dny již pominuly a místo nich nás přivítal ranní chlad a brzké stmívání. Projasněte podzimní pošmourné počasí (někdy i náladu) veselými barvami a vzory. Zajímá vás, jaké trendy hýbou světem? Nahlédněte, co se nosí letos na podzim a v zimě.

Podzimu budou dominovat zemité tóny jako je hnědá, khaki, hořčičná, béžová, ale také vínová, bordó a černá. Troufnete si na výraznější barvy? Pak se poohlédněte po rubínové, granátově červené, safírově modré, tajemné ametystové. A jestli se oblečete od hlavy až k patě do jedné barvy, módní návrháři by vás jen pochválili.

Tento podzim se nemusíte loučit s letním rozkvetlým trendem. Jemné květinové motivy vystřídaly výrazné květinové vzory. Květy se nevyhýbají ani doplňkům, proto můžete vyzkoušet květinový šátek, kabelku nebo i brýle.

Kárované na podzim může být vše, vždyť kostky a podzim patří k sobě. Během slunečních dnů můžete svůj outfit stylově doplnit třeba slunečními brýlemi London, které nabízíme hned ve třech barevných variantách.

Skvělá zpráva pro ženy! Svůdná krajka je stále v módě. No řekněte, která žena si v černých krajkových šatech nepřipadá žensky a navíc štíhlejší? Krajku na podzim můžete zvolit nejen v klasické černé, ale také třeba v temných odstínech vínové. Elegantní šaty krásně doplní obroučka Hannah s jemným vzorem připomínající právě krajku.

Pokud chcete být vidět, sáhněte po metalíze. Letos se nosí lesklé materiály třeba na sukni nebo saku. Tak proč nezkusit lesklé brýle? Blýsknout se můžete třeba v obrubě Caroline.

Ani tento podzim by vám neměl chybět kožený křivák, který skvěle doplní šaty s květinovým nebo károvaným vzorem. Skvělou dvojku bude tvořit i s metalickým topem.

Jak už si nejspíš každý všiml, do trendů se prolíná retro styl. Mohutnější plastové rámečky v klasickém obdélníkovém tvaru se začínají zakulacovat. Na výsluní se stále více derou kulaté tvary a my se s nimi budeme setkávat čím dál častěji.

Jednoduchost je v kurzu, a pokud se řadíte mezi příznivce módního minimalismu, poohlédněte se například po brýlových obrubách browlines s výraznějším horním rámečkem.

Další oblíbené články

Měníme svět optiky