EXTRA prémiová brýlová čočka

Dopřejte si nejlepší povrchovou úpravu brýlových čoček za dostupnou cenu!

Obtěžuje Vás neustálé čištění Vašich brýlových čoček, na kterých ulpívá prach a nečistoty? Není čištění tak snadné, jak byste očekávali? Dbáte na to, aby Vám brýlové čočky vydržely co možná nejdéle nepoškrábané, ale přes veškerou snahu zjišťujete, že přes brýle už není tak jasný pohled jako při jejich prvním nasazení? Tak právě pro Vás aktuálně máme prémiovou povrchovou úpravu.

EXTRA prémiová povrchová antireflexní úpravaje vyvinuta na základě nejnovějších poznatků v oblasti tenkých vrstev a nanotechnologií. Díky revolučnímu složení vrstev a novým aplikačním možnostem je povrch čoček, ošetřený EXTRA prémiovou vrstvou, extrémně tvrdý a odolný, hladký a snadno čistitelný. Odpuzuje prach, vodu, mastnoty a zaručuje nejvyšší optickou kvalitu povrchu čoček.

Co vše se ukrývá v kvalitní brýlové čočce?

EXTRA prémiová povrchová úprava je složena z jednotlivých vrstev - tvrzení, antireflex, antistatické, hydrofobní a oleofobní vrstvy, které jsou ideálně propojeny a zajišťují tak dokonalou kvalitu brýlové čočky.

Komfort vidění bez rušivých odlesků, škrábanců a nečistot

Vysoká odolnost brýlových čoček proti poškrábání je velmi důležitá při každodenním používání. EXTRA prémiová povrchová úprava je extrémně tvrdá a odolná proti poškrábání. Chrání tak brýlové čočky před trvalým poškozením.

Dokonalá skladba antireflexních vrstev snižuje odlesky na čočce na minimum. Vysoká propustnost světla zajišťuje kvalitní a ostré vidění bez rušivých odlesků.

Superhydrofobní vrstva způsobí, že se na povrchu čoček neudrží voda, vlhkost a jakékoliv další znečištění. Vlivem extrémně hladkého povrchu jsou čočky velmi odolné proti zašpinění a navíc se velmi snadno čistí.

Antistatická vrstva odpuzuje prach z okolního prostředí. Čočky tak zůstávají čisté a zachovávají si vysokou optickou kvalitu. Bez častého čistění s vysokým uživatelským komfortem.

Další oblíbené články