Sportovní brýle Oakley

Hledáte sportovní brýle, se kterými uvidíte i ve ztížených podmínkách? Představujeme sportovní brýle Oakley a jejich jedinečnou technologii Oakley Prizm™.

Technologie Oakley Prizm™

Oakley Prizm™ je první technologie, která přišla se skly vyrobenými na míru přímo konkrétním sportům a aktivitám. Řeší převratným způsobem problémy s viditelností, s nimiž se sportovci potýkají prakticky každý den. Jedná se o patentovanou technologii, díky které se okolní prostředí skoro až magicky přizpůsobí Vašemu oku. S brýlemi Oakley Prizm™ se Vaše vidění stává dokonalejší. Vaše oči dokáží rozpoznat drobné detaily, které za běžného vidění nejsou schopny rozlišit.

Brýle Oakley PrizmBěžná brýlová skla versus brýlová skla Oakley Prizm™

Jaký je rozdíl mezi polarizovanými skly a Oakley Prizm™?

Na první pohled je technologie Oakley Prizm™ podobná polarizační úpravě. Je tu však zásadní rozdíl. Polarizační brýle jsou brýle vybavené polarizačním filtrem, který plošně blokuje horizontálně dopadající světlo, tj. světlo, které se jeví našim očím jako nepříjemné, způsobující odlesky a nepříjemné oslnění.

Naproti tomu u technologie Oakley Prizm™ se jedná o specifické naladění, díky kterému skla propouští nebo naopak filtrují pouze vybrané barvy spektra. Nejde tedy jen o odstranění nepříjemných odlesků, ale také o celkové přizpůsobení vidění danému terénu. Proto jsou skla Oakley Prizm™ optimalizována pro specifické sporty či aktivity. Vidění v brýlích vybavených technologií Oakley Prizm™ je zkrátka dokonalé.

Cena brýlí zahrnuje obrubu a nedioptrická originální skla. V případě, že máte zájem o brýle Oakley v dioptrické variantě, jedná se o výrobu na zakázku. Cena brýlových skel je od 5 000 Kč v závislosti na konkrétních požadavcích.

Další oblíbené články

Měníme svět optiky