Počítačové brýle

Hledáte brýle, se kterými vás nebudou z práce u počítače bolet oči? Brýle, se kterými nejenže dobře uvidíte, ale které budou navíc vaše oči chránit? Představujeme povrchovou úpravu BLUE.

Před čím povrchová úprava BLUE chrání?

Povrchová úprava BLUE chrání před nadbytkem modrého záření. Modré záření je přirozenou součástí slunečních paprsků a ve své přirozené podobě zajišťuje správnou produkci hormonů v našem těle. Bohužel v dnešní době jsme jeho vlivu vystaveni prakticky neustále (záření z počítače, mobilů, umělého osvětlení…). Nadbytek modrého záření, navíc v umělé podobě a často také v nevhodnou denní dobu, způsobuje řadu zdravotních potíží (bolesti hlavy, pálení očí, únava, podrážděnost, rozhození spánkového cyklu aj.). S povrchovou úpravou BLUE uvidíte lépe než lidé, kteří brýle běžně nenosí.

Povrchová úprava BLUE je ochrannou vrstvou na sklech vašich brýlích, která eliminuje průnik modrého záření do vašeho oka. Vyznačuje se nepatrně žlutým odstínem a modře zbarveným antireflexem, což však při běžném nošení nenarušuje celkový obraz, naopak slouží k jeho rozjasnění. Tato skla jsou extrémně tvrdá, odolná, hladká a snadno čistitelná.

Brýle podle vašich představ

Nenechte se svazovat omezeními v podobě pevně daných obrub, které jiné počítačové brýle mají. Vyberte si dioptrické brýle, které se vám líbí a které Vám sluší. Je zcela jedno, jestli si přejete celoobruby, poloobruby či bezrámečkové brýle. Není podstatné, z jakého materiálu obruby zvolíte, ani jaká bude jejich barva. Vyberte si obruby a do nich si nechte vsadit skla, která ochrání vaše oči.

Jak si počítačové brýle objednat?

Zavolejte na naši zákaznickou linku a naši zkušení optici Vám rádi pomůžou. Jsme tu pro Vás na telefonním čísle 800 299 992.

Další oblíbené články