Náhradní brýle nejsou luxus, ale nezbytnost

Velmi často se stává, že ve chvíli, kdy se rozhodneme pořídit si své první brýle, se zároveň rozhodujeme pořídit si také brýle na nějakou dobu poslední. Mnoho z nás věří, že více než jedny brýle nepotřebujeme. Co když se Vám ale brýle rozbijí, či je ztratíte?

V naší optice se s tímto problémem setkáváme často. Náhradní brýle řada zákazníků nemá. Teprve ve chvíli, kdy si uvědomí, co pro ně dočasná ztráta brýlí znamená, zvažují nákup brýlí náhradních. Přitom cena za brýle v naší optice není vysoká. Stačí pouze na zadní vrátka pamatovat a spolu s novými brýlemi si pořídit také brýle náhradní.

S věrnostním programem můžete mít druhé brýle zdarma

Aby nákup brýlí byl pro Vás ještě více příjemný, spustili jsme pro Vás věrnostní program, díky kterému můžete mít druhé brýle se slevou, či je získat zcela zdarma. Za každého Vámi doporučeného zákazníka totiž získáte 300 bodů na svůj Optiscont účet. Tyto body pak můžete při své další objednávce uplatnit jako slevu v Kč ve stejné výši. Čím více zákazníků přivedete, tím vyšší slevu můžete získat. Využijte naší nabídky a mějte tolik brýlí, kolik potřebujete či chcete.

Další oblíbené články