MiYOSMART - řešení na zpomalení dětské krátkozrakosti

Chytrý způsob péče o dětskou myopii.

Čočky MiYOSMART nyní v akci!

Myopie je globální problém. Roční míra progrese myopie je nejrychlejší u dětí ve věku do 10 let. Významně vyšší míru progrese lze pozorovat zejména u dětí s vysokou myopií. Pokud se myopie neléčí, může vést k trvalým problémům se zrakem. Společně si ale s myopií poradíme.

Co je to myopie?

Myopie, neboli krátkozrakost znamená, že oko je delší a paprsky světla se nesoustředí na sítnici, ale před ní.

Krátkozrakost lze řešit, nikoliv jen korigovat. Krátkozrakost je nejlepší řešit včas, aby se předešlo dlouhodobým problémům se zrakem. Dnes se krátkozrakost ve většině případů koriguje standardními jednoohniskovými brýlovými čočkami, které samozřejmě poskytují jasné a ostré vidění. Tyto brýlové čočky však nepomáhají řešit krátkozrakost tím, že by zpomalovaly její progresi.

 

 

Řešením jsou brýlové čočky MiYOSMART s technologií D.I.M.S*, které mají na přední ploše stovky malých segmentů zajišťující myopické rozostření. Díky této struktuře čočky je možné zároveň zpomalit růst oční bulvy i zajistit ostré vidění.

*Defocus Incorporated Multiple Segments

 

 

 

Nic není důležitější než zdraví a pohoda vašeho dítěte. Nyní i v budoucnu chcete, aby vaše dítě prospívalo. Špatné vidění na dálku, ztěžuje soustředění ve škole a bezstarostnost při hře. Pokud se krátkozrakost u dětí neléčí, může v budoucnu vést k závažným a trvalým problémům se zrakem. Při zvýšení krátkozrakosti o 1 dioptrii se riziko budoucího onemocnění očí zvyšuje o 58 %.

Pravděpodobnost očního onemocnění v závislosti na velikosti myopie

 

Jak čočky MiYOSMART fungují?

Brýlové čočky MiYOSMART jsou čočky korigující zrakovou vadu na celém svém povrchu. Na povrchu mají úpravu ve tvaru prstence pro zpomalení progrese myopie až o 60%. Myopickou progresi úplně zastavuje v 21% případech. Střídání oblastí zaostření a rozostření zajišťuje ostré vidění a zároveň upravuje myopii.

Centrální zóna

Čočka má centrální plochu 9,4 mm bez defokusačních segmentů a poskytuje nejlepší korigovanou zrakovou ostrost.

Funkční zóna

Patentově chráněná unikátní konstrukce DIMS umožňuje normální zrakový vjem (např. vysokou úroveň zrakové ostrosti) a současně kontrolu krátkozrakosti. Čočka má ostrůvky myopického rozostření rozmístěné ve voštinové struktuře s vysokou hustotou na ploše 33 mm. Každý ostrůvek má hodnotu rozostření +3,5D.

foto je ilustrační, funkční segmenty nejsou na brýlových čočkách na první pohled viditelné

Brýlové čočky MiYOSMART jsou vyrobeny z velmi odolného a lehkého polykarbonátu, který je nejodolnější materiál pro výrobu brýlových čoček. Součástí je 100% UV filtr včetně odolné vrstvy proti poškrábání.

Více informací se dozvíte na naší zákaznické lince 800 299 992, nebo v našich kamenných optikách.

Další oblíbené články

Měníme svět optiky