Chcete ušetřit na dioptrických brýlích? Poradíme vám jak

Nákup dioptrických brýlí nemusí být rodinnou investicí, když víte, jak ušetřit. Pokud jste si chtěli dříve zakoupit dioptrické brýle, museli jste navštívit oční optiku. Dnes lze pořídit dioptrické brýle od 590,- Kč včetně skel pohodlně u očního lékaře.

 


Internet sráží ceny i v oční optice

V oboru oční optiky dochází ke změnám, které přinášejí pokles cen pro konečného zákazníka. Pozitivní roli v těchto změnách sehrává zejména internet. Již v roce 2008 vznikl první e-shop www.bryle-domu.cz, kde si můžete koupit brýle včetně dioptrických skel. Této možnosti využívají již stovky tisíc lidí a další rychle přibývají.

Vyzkoušejte si brýle přímo u vašeho očního lékaře

Vývoj jde však rychle dopředu a bylo nutné odstranit hlavní nevýhodu internetu – a to, že si brýle nemůžete fyzicky vyzkoušet. Proto nastupuje unikátní systém samoobslužných panelů (tzv. optiscontů), které najdete přímo v čekárnách nebo ordinacích očních lékařů. V těchto opticontech si můžete pořídit brýle za internetové ceny a zároveň si je libovolně zkoušet.

Přímo v ordinaci Vám lékař změří zrak a zadáním parametrů do jednoduché aplikace v panelu si konkrétní brýle ihned objednáte. Vždy je přítomný někdo, kdo vám s objednávkou pomůže. Pak již můžete odjet domů a očekávat své brýle, které vám přijdou poštou.

Optiscontů je nainstalováno již několik desítek po celé České republice i na Slovensku a obliba tohoto jednoduchého a levného způsobu pořízení brýlí prudce roste.

Vybrat brýle si můžete také pohodlně doma

Všechny brýlové obruby si můžete navíc před vybrat v klidu doma na internetových stránkách www.optiscont.cz, kde je kompletní sortiment brýlí. U každého modelu uvádíme, na kterém optiscontu nebo kamenné pobočce si je můžete vyzkoušet fyzicky. Kromě cenově velmi výhodných brýlí nabízíme i brýle zvučných značek jako například Ray Ban, Vogue, Oakley, Prada, Dolce & Gabbana a další.

Další oblíbené články

Měníme svět optiky