NOVINKA: Ray-Ban sluneční dioptrické brýle

Milujete Ray-Ban, ale sluneční brýle této americké značky pro Vás byly dosud možné jedině v kombinaci s kontaktními čočkami? Dost bylo kompromisů. Přichází dioptrické sluneční brýle Ray-Ban.

Perfektní vidění na míru Vašim potřebám

Dioptrické sluneční brýle Vám vyhotovíme na zakázku přesně podle hodnot naměřených očním lékařem či našim optometristou. Brýle tak budou odpovídat Vašim potřebám a zajistí Vám jasné a ostré vidění.

Kvalitní materiál

Dioptrická brýlová skla Ray-Ban jsou vyrobena z vysoce kvalitního materiálu, který je navíc z obou stran opatřen tvrzením. Díky tomu jsou Ray-Ban brýlová skla odolná proti nárazům a otřesům, běžnému poškrábání i slanému prostředí.

Jedinečná technologie

Dioptrická brýlová skla Ray-Ban nabízí vysoce komfortní vidění díky speciální digitální technologii DST (Digital Surfacing Technology), která zajistí, že dokonalé vidění není pouze ve středu brýlové čočky, ale také po celém jejím povrchu. Přes dioptrické sluneční brýle Ray-Ban tak uvidíte skutečně pohodlně.

Více možností brýlových skel

Už odzvonilo slunečním brýlím Ray-Ban pouze v jedné variantě brýlového skla. Líbí se Vám konkrétní obruba, ale skla byste volili jiná? Nyní už to není problém. Zvolit si můžete také polarizační či zrcadlovou úpravu. Naprostou novinkou je pak také možnost zabroušení dioptrických skel čirých.

Široký výběr obrub skladem

Vyberte si své Ray-Ban obruby a zvolte si do nich skla dle Vašich požadavků. Pro bližší informace o možnosti zabroušení skel do konkrétních obrub volejte 800 299 992.

Další oblíbené články