MiYOSMART - nyní v akci!

MiYOSMART. Nyní můžete získat druhý pár brýlí se samozabarvovacími nebo slunečními čočkami MiYOSMART zdarma!

Nezbytnou součástí přístupu k řešení krátkozrakosti, je co nejdelší pobyt dětí venku. Tam jsou ale děti náchylnější k poškození očí v důsledku UV záření víc než dospělí. Je proto obzvláště důležité nabídnout rodičům pro děti účinnou a spolehlivou ochranu před sluncem. Děti, které nosí brýle, potřebují řešení, které koriguje myopickou refrakční vadu a zpomalí krátkozrakost a zároveň je chrání před škodlivým UV zářením a zároveň intenzivním slunečním světlem.

Nosí-li děti při pobytu venku ztmavené brýlové čočky, mají větší zorničky, než kdyby měly nasazený čirý MiYOSMART. Evropská studie* na MiYOSMART prokázala, že jeho účinnost na zpomalení nárůstu myopie je vyšší v případě větších zorniček.

Základní čiré čočky MiYOSMART pořídíte za 3990 Kč/1 čočka, tedy 7 980 Kč/pár. Sluneční nebo zamozabarvovací čočky v hodnotě 9 980 Kč/pár k nim dostanete zdarma.

Platnost akce do 31. 5. 2024.

Více informací o revolučních čočkách MiYOSMART.

* McCullough, SJ a kol. Poster 4945-C0130 “2-Year Multi-Site Observational Trial of Hoya MiYOSMART myopia control spectacle lenses in UK children: 1-year results. The Association for Research in Vision and Ophthalmology (ARVO) 2023 Annual Meeting, April 23-27, New  Orleans, US.

Další oblíbené články

Měníme svět optiky