Výhody brýlí, pro které stojí za to si je pořídit

Nosit brýle je moderní, stylové a při vhodně vybraných čočkách a povrchové úpravě se brýle mohou stát Vašim doplňkem, se kterým už se nebudete chtít rozloučit. Najděte pro sebe ty pravé brýle a užívejte si všech výhod, které přinášejí.

UV filtr

UV filtr není pouze výsadou slunečních brýlí. Může to být překvapující, ale UV filtr mohou obsahovat i brýle s čirými skly. Pohled přes takové brýle je tak pro Vás mnohem bezpečnější, než kdybyste brýle neměli. Zadní strana čočky s UV filtrem totiž odráží UV záření a blokuje tak jeho průchod do oka. Garantuje 100% ochranu před tímto škodlivým zářením a chrání Vaše oči před poruchami s ním spojené.

Ochranná vrstva BLUE

Toto označení povrchové úpravy brýlové čočky je odvozeno od názvu záření, proti němuž Vaše oko dokáže ochránit – modré záření vycházející z počítačů, mobilů a dalších digitálních zařízení, která jsou dnes a denně součástí našeho života. Práce na počítači s takovými brýlemi je pohodlnější, vidění je příjemnější a oči nejsou tak rychle unavené. Úprava BLUE udělá z Vašich brýlí nejen brýle na počítač, ale také brýle, se kterými bude i pobyt v místnosti s umělým osvětlením příjemnějším. Modré záření je totiž všude kolem nás a je potřeba se proti němu chránit.

EnRoute

Jak už název napovídá, jedná se o brýle pro řidiče. Brýle s úpravou EnRoute zajistí jasné vidění bez námahy přes den i za šera či v noci. Zlepšují kontrast barev a garantují výraznou redukci světelných odrazů a ostrého světla, zlepšení vidění do dálky, do zrcátek a na palubní desku.

Polarizace

Polarizační brýle nejsou jen vychytávkou, se kterou bude pohled do okolí příjemnější. Polarizační brýle zajišťují jasné vidění, odstraňují odlesky a zvyšují kontrast a sytost barev. Jsou vhodné zejména pro řidiče, sportovce či rybáře.

Další oblíbené články

Měníme svět optiky