Brýle do kanceláře zajistí nejen ostré vidění, ale také menší námahu očí

Jasné a ostré vidění při práci na počítači? Plynulé přeostřování z krátké vzdálenosti (klávesnice, psané dokumenty) na střední (počítač)? Řešením jsou kancelářské brýle, které zajistí nejen ostré vidění, ale také menší únavu očí.

Kancelářské brýle (tzv. office brýle, resp. obruby s office skly), jsou vhodné pro ty, kdo mají potíže se zaostřením na krátkou a střední vzdálenost. Jedná se o skla, která zajišťují ostré vidění na obě vzdálenosti zároveň, přičemž rozdíl v dioptrické korekci není na brýlích poznat – sklo je hladké bez viditelného předělu. Naopak zajišťuje přechod vidění zcela plynulý, čímž zamezuje namáhání očních svalů, a tedy zmírňuje únavu očí.

Výhody kancelářských brýlí:

  • Individuální řešení na míru – podle Vašich konkrétních potřeb Vám optik pomůže vybrat nejvhodnější variantu kancelářských skel.
  • Příznivá cena – alternativa multifokálních skel, která jsou pro zaostření na více vzdáleností také vhodná, ale investice do jejich pořízení je mnohem vyšší než u skel kancelářských.
  • Estetičnost – přechod v dioptriích není poznat.

Můžu pro své oči udělat ještě něco více?

Pokud chcete své oči maximálně chránit, můžete efekt office skel umocnit povrchovou úpravou Blue Control, která chrání před modrým zářením, které digitální zařízení produkují.

Další oblíbené články